Stripart

XXII mostra d’art jove d’horta guinardó del 1 al 14 de juliol del 2017
original_stripart_a-1000px

Nova imatge!

Us presentem la nova imatge d’Stripart!! Què us sembla?
Sandra Artero, dissenyadora de la imatge ens fa una explicació conceptual:

“Amb aquesta imatge he volgut representar el tramat que s’entrellaça a cada edició d’Stripart. Centenars d’artistes coincideixen en aquest punt d’unió, en aquesta suma de vèrtexs que és Stripart. Artistes de diferents disciplines (diferents direccions plasmades a la imatge a través de línies) es troben després de seguir camins diversos (línies en discontinua, representació d’altres direccions artístiques fora del context d’Stripart). La unió de tots aquests artistes, de totes aquestes línies de direccions tant diverses, creen uns encreuaments únics i són aquests mateixos els que donen origen a nous vèrtexs. És en aquests vèrtexs on comença a construir-se una peça inèdita, on comença a gestar-se una nova edició d’Stripart deixant-nos sorprendre pels nous angles colorits que es formen(representació gràfica del resultat de la interacció entre l’equip d’Stripart i tots els artistes que hi participen), arribant així a formar la composició final, un nou Stripart, únic i especial a cada nova edició que es crea.

El context s’ha volgut presentar en format de definició de diccionari per tal d’anunciar la imatge d’un projecte consolidat, registrat al vocabulari: Stripart com a projecció de nous artistes emergents. El contingut gràfic s’ha recolzat damunt d’un fons amb textura representativa d’un borrador, gargots oblidats en un full arrugat, idees volàtils que finalment poden fer-se reals gràcies a l’oportunitat que brinda Stripart i a la interacció del seu equip amb tots els artistes que hi participen.”