Stripart

XXII mostra d’art jove d’horta guinardó del 1 al 14 de juliol del 2017
Lorna-y-Maribel

El Colorao

Passatge de Llívia, 40

Ens trobem dins d’una de les botigues més curioses que hi ha al Guinardó, El Colorao. Hi podríem trobar tot allò que no se’ns hagués passat mai pel cap, regals que fan riure, contes que fan plorar, roba feta a mà…

El Colorao ens ofereix una visió contemporània dels negocis d’avui en dia però amb el detall i caliu de les botigues d’abans, per aquest motiu la Lorna i la Maribel han volgut reviure el record que per moltes persones del veïnat encara és viu; l’antiga botiga de llegums que hi havia hagut. A través d’una petita instal·lació, íntima i sensitiva, el visitant podrà experimentar d’una forma sensitiva el record d’aquell establiment, un record que elles imaginen a partir del que els hi han explicat.