Stripart

XXII mostra d’art jove d’horta guinardó del 1 al 14 de juliol del 2017
Lluís

Fruites i verdures Carme i Lluis

Mercat del Guinardó, Parada 3

Entrem en un món de colors, dins d’aquest microclima exòtic al qual alguns li diuen el Mercat del Guinardó. En Lluís és un dels espècimens d’aquest ecosistema que més es coneix la zona, ja que des de ben petit rondava pel mercat. Encara se’n recorda dels invents que construïen amb altres nens per a divertir-se i jugar amb el que tenien a l’abast.

Ara d’això ja han passat uns quants anys i s’ha convertit en una persona molt observadora, sap i coneix molt bé els detalls del seu entorn i a les persones que l’envolten. És per això que la proposta artística que trobareu és una intervenció basada en les estructures no sempre perceptibles dins la nostra quotidianitat, on endinsar-nos d’una forma diferent en aquest ecosistema.