Stripart

XXII mostra d’art jove d’horta guinardó del 1 al 14 de juliol del 2017

Fitxa d'inscripció

(o una persona representant en cas que participeu en col·lectiu)

STRIPART XXII Mostra d’art jove d’Horta – Guinardó

De l'1 de març al 9 d'abril

facebook_perfil_stripart_17

Stripart és una mostra d’art amb més de 600 m2 expositiu, quinze dies d’activitats en viu i més de 100 artistes. La mostra inclou tots els llenguatges artístics i dóna el tret de sortida a artistes en eclosió. Durant quinze dies a l’any, el Centre Cívic Guinardó es converteix en un gran ventall de formes expressives on no hi ha temes ni disciplines prefixades, només busquem projectes que, a través de la investigació i el treball , hagin arribat a ser innovadors.

1. La 22ª Mostra Stripart es realitzarà al Centre Cívic Guinardó entre l’1 i el 14 de juliol del 2017.

2. Podran participar en aquesta mostra de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/es artistes que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2017 (Serà necessari presentar fotocòpia del DNI o NIE de tots els participants).

3. La inscripció serà presencial. Es farà la sol·licitud a través d’un formulari a la pàgina web (stripart.cat).Una vegada feta, ens posarem en contacte amb l’artista i li donarem cita per fer la inscripció en persona al Centre Cívic Guinardó. Serà una entrevista on cal venir amb: un currículum artístic, el dossier del projecte i una fotografia en format JPG representativa de l’obra, tot en format digital. En cas de presentar una obra escènica, de música o audiovisual, és indispensable portar a la inscripció un vídeo o àudio de l’obra.

*En el cas que el participant no visqui a Barcelona i no pugui venir a presentar la sol·licitud, es buscarà un altre mitjà per poder presentar la inscripció.

4. El termini per fer la sol·licitud per la inscripció serà de l’1 de març al 9 d’abril de 2017.

5. L’organització comunicarà les propostes seleccionades abans del 12 de juny de 2017.

6. L’organització vetllarà per a que els projectes seleccionats siguin susceptibles de presentarse en el marc d’altres espais o festivals. Es poden veure les col·laboracions vigents a la pàgina web de la mostra.

7. L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

8. L’organització es reserva el dret a utilitzar el material escollit per a fer la difusió pertinent (mitjans de comunicació, web…)

9. La devolució dels projectes/obres es farà al mateix centre cívic els dies 17 i 18 de juliol. Les obres que no es recullin en aquests dies, es consideraran propietat del Centre Cívic Guinardó- Ajuntament de Barcelona perquè en faci el que consideri oportú.

10. La inscripció a la mostra suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Descarrega't les Bases Edició 2017