Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018

Fitxa d'inscripció

(o una persona representant en cas que participeu en col·lectiu)

STRIPART XXIII Convocatòria

De l'1 de març al 8 d'abril

stripart_17

Del 30 de juny al 13 de juliol, el festival Stripart celebra una nova edició amb el compromís intacte envers l’art emergent. Quinze dies de programació i més de 600 m2 d’espai expositiu, entesos com un punt d’inici per a prop d’un centenar d’artistes i un dispositiu dinamitzador de joves creadors. Amb aquest propòsit l’Stripart es desenvolupa com una experiència de llibertat total que dóna cabuda a tot tipus de llenguatges artístics i que trenca amb els mecanismes establerts als circuits més convencionals, allunyant-se de la lògica del comissariat com a vehicle de selecció i amb l’espai i el temps del festival com a únics límits per als treballs que hi participen.

1. El 23è Festival Stripart es realitzarà al Centre Cívic Guinardó entre el 30 de juny i el 13 de juliol del 2018.

2. Podran participar de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/ es artistes que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2018 (serà necessari presentar fotocòpia del DNI o NIE de tots els participants).

3. La inscripció serà presencial. Es farà la sol·licitud a través d’un formulari a la pàgina web (stripart.cat). Un cop feta ens posarem en contacte amb l’artista i li donarem cita per fer la inscripció en persona al Centre Cívic Guinardó. Serà una entrevista on cal venir amb: un currículum artístic, el dossier del projecte i una fotografia en format JPG representativa de la proposta, tot en format digital. En cas de presentar una obra escènica, de música o audiovisual, és indispensable portar a la inscripció un vídeo o àudio de l’obra . *En el cas que el participant no visqui a Barcelona i no pugui venir a presentar la sol·licitud, es buscarà un altre mitjà per poder presentar la inscripció.

4. El termini per fer la sol·licitud per la inscripció serà de l’1 de març al 8 d’abril de 2018.

5. L’organització comunicarà les propostes seleccionades abans del 9 de juny del 2018.

6. Una de les línies de treball és la promoció d’artistes. L’organització vetllarà per a que els projectes seleccionats siguin susceptibles de presentar-se en el marc d’altres espais o festivals. Es poden veure les col·laboracions vigents a la pàgina web del festival. A banda, un jurat seleccionarà durant el festival un total de 8 artistes perquè desenvolupin un projecte expositiu dins de la sala d’exposicions del Centre Cívic Guinardó, durant el curs 2018/2019. Aquests 8 seleccionats comptaran amb 200€ d’ajuda a la creació.

7. L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

8. L’organització es reserva el dret a utilitzar el material escollit per a fer la difusió pertinent (mitjans de comunicació, web…)

9. La inscripció al festival suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Descarrega't les Bases Edició 2018