Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Convocatòria Site Specific

Del 15 de febrer al 29 de març del 2020
En el marc de la XXV edició del Festival Stripart, obrim una convocatòria d’intervenció efímera per transformar artísticament l’aula de cuina del Centre Cívic durant 2 setmanes. Els projectes presentats han de referir-se al caràcter específic del lloc: la cuina.

 

1. El 25è festival Stripart es realitzarà al Centre Cívic Guinardó del 27 de juny al 10 de juliol del 2020.

2. Podran participar de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/es artistes que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2020 (serà necessari presentar fotocòpia de DNI o NIE de tots els/les participants).

3. La inscripció es farà a través d’un formulari al nostre web (stripart.cat), seleccionant l’opció “Convocatòria site specific”. Serà imprescindible adjuntar:

  • Dossier del projecte
  • Currículum artístic
  • Còpia del DNI o passaport
  • Un breu text publicable amb la descripció conceptual del treball presentat en format text editable
  • Imatge representativa de la proposta en format jpg amb una resolució mínima de 300px

4. El termini per presentar la sol·licitud per fer la inscripció serà del 15 de febrer al 29 de març del 2020.

5. Durant el període de sol·licitud d’inscripcions, s’obrirà l’espai perquè els artistes puguin conèixer-lo, prendre mides i fer fotografies. Cal demanar cita prèvia: stripart@ccguinardo.cat

6. El període per muntar la intervenció serà el 19, 20, 22, 23 i 25 de juny del 2020.

7. La intervenció artística és temporal i tindrà una durada de 15 dies (del 27 de juny al 10 de juliol del 2020). L’artista es compromet a deixar l’espai com estava abans de la intervenció. Per a això comptarà amb els dies 13, 14 i 15 de juliol.

8. L’artista comptarà amb suport de material a concretar amb l’organització i un pressupost de 300 €.

9. L’organització comunicarà les propostes seleccionades abans de l’1 de maig de 2020.

10. L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

11. L’organització es reserva el dret a utilitzar el material escollit per a fer la difusió pertinent (mitjans de comunicació, web, xarxes socials…)

12. La inscripció al festival suposa l’acceptació d’aquestes bases.

 

Descarrega’t les bases de l’edició 2020.