Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

JORNADES DE
CREACIÓ

El món no tornarà a ser el mateix. Prenem l’art com a impulsor de la reflexió sobre els canvis que vindran.

Les jornades de creació col·lectiva seran trobades on equips de joves creadors plantejaran reflexions, i potser respostes, als reptes plantejats per l’organització des del vessant de la creació.

El resultat seran propostes artístiques i algunes d’elles, segons el criteri dels mateixos participants, es dotaran de pressupost per ser desenvolupades al Centre Cívic Guinardó a partir de setembre.

Durant les jornades, els equips de joves creadors comptaran amb l'ajuda de mentors que guiaran el desenvolupament de les seves propostes.

Mariana Grande

Dissenyadora i Gestora Cultural, coordinadora del FLIC FESTIVAL. Ha participat en projectes culturals de diversa naturalesa, amb una visió transversal sobre la manera en que s’estructuren els projecte, des de la definició i conceptualització dels continguts fins a l’execució i avaluació.

Magalí Homs

Dissenyadora d’Interiors formada a l’escola Elisava, i a l’IDEP com realitzadora en Tv, Vídeo i Cinema; Màster d’Arquitectura efímera per la UAB. Del 2003 al 2005 ha format part del grup director de la sala d’exposicions de Barcelona Saladestar, així com del grup de gestió de Taleia Cultura. Dirigeix l’Associació Tantàgora, el FLIC i el Xup-Xup. Conjuntament amb la Roser Ros ha comissariat diverses exposicions.

Les propostes seleccionades rebran una beca a la creació de 800 € per desenvolupar el projecte de cara a la seva realització al propi Centre Cívic Guinardó.

Striplab_imatge03-0

Dimecres 15 de juliol

17: Presentació del projecte i dels mentors. // 17:30: Presentació dels participants. // 18:30: Dinàmica per generar equips. // 19:30 Inscripció d’equips definitius. S'assignen espais físics de treball.
Striplab_imatge04-0

Dijous 16 de juliol

10:00 a 20:00: Hackató! Els equips tenen a la seva disposició els espais i els mentors.
Striplab_imatge02-0

Divendres 17 de juliol

10:00 a 17:00: Hackató! // 18:00 a 19:00: Presentació dels projectes resultants. // 19:00 Es fan les votacions. Pica pica. // 20:00 Anunci de guanyadors.