Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Pilar Cruz

És comissària, crítica d’art i gestora cultural. Ha col·laborat amb institucions com la Fundació Serralves, Porto 2001 Capital Europea de Cultura, Sant Andreu Contemporani o el MACBA. Ha comissariat exposicions en Fundació Miró, Caixafórum, La Model, Ca Felipa, Arts Santa Mònica, Sala d’Art Jove, Festivals com Off Loop o Perifèries… També ha codirigit projectes interdisciplinaris com Liminal GR a l’Antic Teatre o Degénero edicions – edicions d’artista en format tèxtil. Actualment forma part de l’equip curatorial de la Capella.

Ana Benítez

És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, postgrau en Gestió i Polítiques Culturals de la Universitat de Barcelona. Ha cursat estudis d’il·lustració a l’Escola de la Dona i diversos cursos de serigrafia i pintura japonesa. És dinamitzadora cultural al Centre Cívic Guinardó i part de l’equip organitzatiu del festival Stripart.

Mateo Pérez

és gestor cultural i fotògraf. Membre del col·lectiu fotogràfic Juan Nadie i cofundador de l’espai Imp.Hurra! Interessat especialment pel documental d’autor, la pintura i el món editorial independent. Ha participat en festivals com el Boutographies Montpeller, Ffoco, Fotolimo, Recreo Art Book Fair. Des de 2019 és coordinador i responsable del comissariat d’exposicions i activitats fotogràfiques a l’Espai Fotográfic Can Basté.