Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Clara Sáez

Clara Sáez és il·lustradora, dissenyadora gràfica i docent d’art de secundària. Va estudiar a Eina i a la Bauhaus de Weimar.

Actualment desenvolupa projectes d’il·lustració i disseny per a entitats culturals i socials, i també és cofundadora de Pin Tam Pon, una plataforma que potencia el joc, l’estampació i la creativitat dels infants.

Magalí Homs

Dissenyadora d’Interiors formada a l’escola Elisava, i a l’IDEP com realitzadora en Tv, Vídeo i Cinema; Màster d’Arquitectura efímera per la UAB.

Com a gestora, del 2003 al 2005 ha format part del grup director de la sala d’exposicions de Barcelona Saladestar, així com del grup de gestió de Taleia Cultura.

Des de fa catorze anys dirigeix l’Associació Tantàgora, entitat que es dedica des de fa vint-i-cinc anys a la difusió de la literatura oral i escrita principalment per al públic infantil i juvenil. Dirigeix el FLIC, festival de literatures i arts infantil i juvenil i el Xup-Xup impulsats per Tantàgora. Durant aquests anys l’Associació ha rebut diferents premis per la seva tasca editorial. Conjuntament amb la Roser Ros ha comissariat diverses exposicions.

Ana Benítez

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, postgrau en Gestió i Polítiques Culturals de la Universitat de Barcelona.

Ha cursat estudis d’il·lustració a l’Escola de la Dona i diversos cursos de serigrafia i pintura japonesa.

És dinamitzadora cultural al Centre Cívic Guinardó i part de l’equip organitzatiu del festival Stripart.