Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Art mural per artistes no muralistes | Taller

Comissionat per b-murals, centre d’art urbà

 

Taller dirigit a artistes i altres professionals del món de l’art, que ja dominen alguna tècnica – pintura, disseny, il·lustració, mirada fotogràfica o altres – i que tinguin la voluntat de fer una primera aproximació amb la paret com suport de la creació. L’experiència pràctica d’executar un mural.

 

El taller està format per tres sessions, cadascuna dividida en una part inicial teòrica i una altra pràctica, directament a les parets exteriors del Centre Cívic Guinardó.

 

Els participants són convidats a partir de la seva pròpia estètica i de les indicacions del l’artista/formador, a aplicar una sèrie de tècniques que són bàsiques per qualsevol iniciació al muralisme. Es treballarà amb pinzell, pintura plàstica, i seran abordades temàtiques com els diferents estils d’art mural, diferents materials, textures, volum, escala, entre altres.

 

Dimecres 14, dimecres 15 i divendres 16 de juliol I De 17 a 20 h

Data límit d’inscripció: 12 de juliol.

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.