Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Berracas | Projecció documental

BERRACAS

A càrrec de Berracas, projecte expositiu dins de l’Stripart.

 

Des del bressol del conflicte armat colombià, deu dones supervivents narren les seves històries per a superar el dolor, reivindicar una memòria històrica plural i construir una pau feminista. Són la Leonoricel, la Yuliana, la Norby, la Nancy, l’Adonai, la Luz, la Heidi, l’Ángela, la Flor i la Venus. Elles són “Berracas”, dones lluitadores, empoderades, líders anònimes de la reconstrucció de Colòmbia, que reivindiquen una transformació social i una perspectiva de gènere necessàries per aconseguir una pau real, inclusiva i duradora. I ho fan malgrat tots els perills que el seu activisme comporta, fins i tot després de la signatura dels Acords de Pau de La Habana de 2016.

 

Dimecres 21 de juliol I A les 19 h.

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.