Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Drets d’autor per a artistes visuals | Taller

A càrrec de Eva Sòria llicenciada en història de l’art i jurista. Va estudiar Dret als Estats Units, on es va especialitzar en propietat intel·lectual i dret internacional.

 

La sessió té dos objectius: Identificar quines obres estan protegides pels drets d’autor, quins son aquests drets i com exercir-los, i també conèixer quins son els límits que marca la llei per poder incorporar imatges de tercers a les nostres obres (collage, apropiacionisme). També explicarem què son i com funcionen les llicències creative commons. 

 

Dimecres 14 de Juliol | De 17.30 a 19.30h.

Data límit d’inscripció: 12 de juliol.

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.

 


 

Eva Sòria és llicenciada en història de l’art i jurista. Va estudiar Dret als Estats Units, on es va especialitzar en propietat intel·lectual i dret internacional. Ha escrit varis articles  i impartit nombroses conferències sobre el difícil encaix entre l’art contemporani i el dret d’autor. És professora col·laboradora de la UOC i actualment forma part de la Junta d’Aladda,  associació de juristes especialistes en propietat intel·lectual. Treballa com a coordinadora d’arts visuals a l’Institut Ramon Llull.