Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

INAUGURACIÓ

Dissabte 29 de juny | 21 h.

 

K.G.G -Kitchen Guateque Grup

Guateque de Traje I Performance

 

MAR OLIVÉ NIETO

Breath | Corda aèria

Un petit animaló s’enfila al seu arbre com cada matí per poder agafar pomes i guardar-les per a l’hivern, però avui sorgirà algun problema…

 

ESTHER MARTÍ MARTÍNEZ

Delete | Dansa contemporània i burlesque

Una peça que transita entre els límits del burlesque i la dansa contemporània, i que trenca amb la censura de l’expressivitat de la dona en la seva forma més sexual.

 

BIG LADY, Marta Izquierdo

Als Núvols | Teles aèries i verticals

Equilibri, força, caigudes i voltes, moltes voltes. La recerca de l’equilibri impossible, de la dona forta, de caure i tornar a aixecar-se, de trobar la lleugeresa enfront de les dificultats.

 

O.R.G.I.A.

Politi-qué? | Performance

En grec, politiké techne significa l’art propi dels ciutadans, l’art social. L’obra no és una crítica política, ni tan sols un discurs. És una radiografia sociocultural extrapolable a diferents esferes.

 

MAR BADAL

Recreations Project. La resistència al “Canvi” | Mitjans audiovisuals, dansa i música

Espectacle de vídeo-projecció, dansa-teatre i música, fonamentat en el treball de la transmissió d’un concepte des del llenguatge audiovisual al llenguatge corporal.

 

TAURO

TAURO | Música

Trap, alt-R&B, jazz fusió i ritmes llatins en una mateixa producció musical. Què pot sortir malament? Un projecte artístic que busca el punt d’unió entre diverses branques de la producció i la composició.

 

00H CLOENDA DE LA INAUGURACIÓ

DJ IVANA RAY SINGH

Artista, DJ i agitadora cultural, creadora de A Love Supreme: plataforma i festival de Música Suprema.

 

 

Amb la col·laboració de bàron rat compañía de danza. Coordinat per Nacho Cárcaba.