Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Microdancing Lab | Mediació cultural

MICRODANCING LAB: Un espai per a ballar el succeït

(dança + tecnologia + món virtual)

 

Una oportunitat per a canalitzar creativament l’experiència de confinament des del moviment vital i la dansa.

 

Es tracta d’un taller de dansa i vídeo dirigit a qualsevol persona, amb o sense experiència prèvia, que desitgi retrobar-se amb l’harmonia i la flexibilitat física, emocional i mental.

 

Aprendrem a expressar a través del cos emocions que van sorgir durant aquest any, després d’haver-nos sentit limitats en l’espai i en el temps degut a les normes de seguretat. Com ha estat tornar a sortir al món exterior després d’haver-nos interioritzat en allò local, personal, primordial? Com expresso el que ha passat?

 

Posteriorment es crearan petites peces i s’aprendrà a gravar-les en vídeo d’una manera senzilla, amb el mòbil, per a crear aquestes micro de vídeo dansa.

 

El resultat final s’estrenarà dins del festival Stripart i formarà part de l’exposició. A més, serà compartit a la xarxa social @enmicrodancing per a generar visibilitat i abast mundial.

 

Sessions:

Dimecres 7 de juliol I De 19 a 21 h

Data límit d’inscripció: 5 de juliol.

Dilluns 12 de juliol I De 19 a 21 h

Data límit d’inscripció: 10 de juliol.

Estrena:

Dilluns 19 de juliol I A les 19 h

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.

 


A càrrec de CX3M: Carolina Barbiel y Carmela Queirolo, intèrprets creadores en Dansa Contemporània. També s’integra Clara Esmoris, qui portarà eines per al registre audiovisual i conceptes curiosos del món virtual.