Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Stripart és

El festival Stripart és, per un costat, una mostra dels treballs multidisciplinaris de més d’una setantena d’artistes menors de 35 anys, que ocupa els més de 600 m2 del Centre Cívic Guinardó, i que s’articula com una experiència de llibertat total gràcies al fet que la selecció d’obres no segueix les habituals lògiques de comissariat, sinó que només estableix com a requisits per a les propostes que s’hi exposen, els límits físics i temporals del festival. Stripart, per tant, no és un discurs, sinó moltes veus diferents teixint diàleg.

 

Stripart, però, no és només una mostra, sinó que en paral·lel al projecte expositiu es desenvolupa una nodrida programació que inclou des de concerts i espectacles de teatre, a dansa o performance, passant per tallers tant per a públic general com de caràcter més especialitzat, que pretén dotar de noves eines tant als artistes com als espectadors.