Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Promoció d’artistes

Jurat Stripart | Arts Visuals

Un jurat seleccionarà a 7 artistes participants perquè desenvolupin un projecte expositiu a la sala d’exposicions del Centre Cívic Guinardó, durant el curs 2020/2021. Aquests 7 seleccionats/ades comptaran amb 200 € de suport a la creació.

Jurat Stripart | Arts escèniques

Un jurat format per Marta Riera, Laura Vilar i Gisela Creus seleccionarà a 2 companyies d’arts escèniques participants perquè desenvolupin una residència de creació al Centre Cívic Guinardó durant el curs 2020/2021 que tingui com a finalitat la presentació d’una nova obra al mateix Centre Cívic. Aquestes 2 companyies comptaran amb 200 € de suport a la creació.

Festival Choreoscope

El Festival Internacional de Cinema de Dansa, Choreoscope, assumeix el seu compromís com a plataforma de visibilització dels joves creadors, seleccionant i remunerant peces coreogràfiques en viu, per sumar-les a la seva programació durant les projeccions del festival.

Urban Gallery

La galeria online Urban Gallery seleccionarà alguns dels treballs d’arts plàstiques, fotografia o vídeo que participen a Stripart, per formar part del seu projecte de galeria virtual.

Espai Jove Bocanord

Durant l’Stripart 2020, l’Espai Jove Bocanord escollirà un dels artistes participants en el festival per protagonitzar una exposició individual al seu espai durant el mes de desembre, que comptarà amb una ajuda econòmica de 150€.

Mirada Pilot

El comissari o comissària escollit al projecte Mirada Pilot seleccionarà quatre artistes participants en el festival Stripart per tal de produir una exposició col·lectiva, amb tres itineràncies al Centre Cívic Matas i Ramis, a l'Espai Jove Boca Nord i al Centre Cívic Sant Andreu.