Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018
on-estem

Inauguració Stripart ’17

Ja queda menys per donar el tret de sortida a l’edició d’enguany d’Stripart. En aquesta ocasió, la mostra d’art emergent que organitza el Centre Cívic Guinardó i que comptarà amb prop d’una vuitantena d’artistes de fins a 35 anys, obrirà les portes el dissabte 1 de juliol a les 21 h amb una festa d’inauguració a l’esplanada de davant del Centre Cívic Guinardó.

 

Actuacions:

 

– En el nom del pare, circ i dansa amb “Las Sistars”.

– Silky Disturbance, electrònica glitch experimental amb veu femenina.

– Finding Answers, pop – folk.

– LUPERCA “La vida es la leche”, subjacent del moviment. Performance de Melissa Scioscia.

– Timpahn, electrònica industrial percutida amb llums i visuals interactius.

 

Durant la nit podrem gaudir de la pintura en directe de Leon Ka i H101, i el projecte nunOff ens guiarà pels diferents espais escènics.

 

A les 00.00 h:

– Festa final amb Dj Ivana Ray Singh, agitadora cultural, co-fundadora de “Màgia Roja: Associació Cultural”, antiga membre del col·lectiu de DJ’s “Comisarios de la Luz” i impulsora del projecte “A Love Supreme”, que ha participat, conjuntament amb l’equip d’Stripart, en la programació d’aquesta inauguració.

 

Us hi esperem!