Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018
Laura

Algueró Café

Av. de la Mare de Déu de Montserrat, 214

Benvingudes a l’Algueró Cafè, un lloc que només entrant per la porta ja et trasllada a una altra època. Gràcies a l’ambient que es respira, la decoració i tota mena de petits detalls ben trobats, l’Algueró Cafè et fan sentir que podries passar-te hores allunyat de l’actualitat mentre prens deliciosos pastissos i cafès. Fa 7 anys la Laura, la propietària, va entrar per la porta d’aquesta antiga pastisseria i va trobar un encaix emmarcat com aquests que podeu veure al vostre voltant. La instal·lació que s’ha dut a terme en aquest espai està realitzada per la col·lecció d’encaixos que la Laura ha fet a partir de llavors, i es combina amb fotografies dels seus avantpassats, fent referència a la memòria que amaguen els objectes domèstics que ens trobem a l’interior.