Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018
Juan

Alimentación Miras

Passatge de Llívia, 35

Qui no se’n recorda de les botigues de queviures? Inclús els més joves hem viscut alguna experiència com ara… anar a buscar caramels d’amagat.

En Juan és el propietari i és un apassionat de la pintura i del dibuix, ens diu que a vegades no l’entén, però que li agrada molt de mirar-s’ho. Doncs bé, et direm un petit secret, de vegades és millor no entendre-ho i senzillament deixar-se portar per les pinzellades. Per aquest motiu hem volgut destapar un altre secret amagat la botiga, que ja porta més de 17 anys davant el mercat, amb una il·lustració que narra una història pròpia de l’Alimentación Miras, una curiositat d’aquest establiment que es compartirà amb tot el barri perquè aquest pugui gaudir d’una de les anècdotes més desconegudes de la zona.