Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018
Marta

De Cruz Morales

Mercat del Guinardó, Parada 14-15

La Marta és la venedora més jove de tot el mercat, i és carnissera.

Amb només 25 anys és propietària d’aquest i d’altres negocis des de fa ja 3 anys. Sap el que es fa i té molt clara la importància que té el comerç local i de proximitat. Té molta varietat de producte i n’hi ha de ben curiós i de tots colors.

A més, la parada amaga un toc especial, va néixer al mateix temps que el seu fill. Mare i fill van viure el procés de construcció de la parada junts, un record que sempre l’acompanyarà. Així doncs, recuperem aquest fet sobre la construcció, tant de la família com del seu espai de treball, per a compartir-lo amb els clients i els visitants.