Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018
Sergi

El Quiosc

Plaça Catalana, 2 Plaça Catalana, 2

Extra! Extra!

En mig de la plaça Catalana ens trobem un Quiosc regentat per en Sergi, que es passa les hores a l’aire lliure, plogui o nevi, i sempre amb un somriure a la cara. Rodejat de premsa, revistes, T-10 i cromos, molta gent el ve a visitar. És per això que el projecte artístic que s’ha fet pel Quiosc, peculiar per les seves característiques espacials, és una proposta participativa, on la gent que transita per la plaça pugui expressar-se i generar un relat conjunt. Durant el període de l’exposició es podrà participar en aquest mural. A més, succeirà quelcom extraordinari, la mutació d’un Quiosc de Vanguardia a un Quiosc personalitzat, el Quiosc d’en Sergi, amb el seu pertinent acte d’inauguració el dia 13 de Juliol.