Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018
Susana

Marimón

Passatge de Llívia, 33

Acabem d’entrar a una de les botigues del Guinardó que ha sobreviscut als canvis urbanístics amb més estil. És un lloc on els objectes estan tan ben posats que dona la sensació d’estar dins d’un museu: tot és digne de ser fotografiat i emmarcat, i la Susana, a més a més, és una de les fotògrafes del barri, i una persona molt activa. La creativitat sempre ha format part de la seva vida, fins i tot la dansa. Ara apropa’t a l’aparador que hi ha just davant de la botiga, en direcció al Mercat. El veus? Un aparador només de mostra, oi? Doncs aquí, just aquí, a les 18.30 h dels dies 7 i 14 de Juliol i a les 12 h del dia 8, podràs veure l’art en viu i en directe a mans de Aline amb la seva performance. Una barreja entre dansa, fotografia i espai que exposa però també observa als vianants, la performance proposa un joc entre allò que es mira i allò que es mostra a partir del moviment.