Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018
Lourdes

Peix fresc i marisc Lourdes i Sergi

Mercat del Guinardó, Parada 18

És un dofí? Una sirena? Ah no… és la Lourdes, qui, a part de vendre peix, regala alegria i felicitat. Demana-li un somriure, us el donarà sense espines!! A més a més és una amant de la creativitat i té unes mans privilegiades i unes idees molt innovadores. Un cop fins i tot va aconseguir portar el mar a la seva parada (li podeu demanar que us ensenyi la foto).

En aquesta ocasió, ens apropem de nou al mar, però des d’una perspectiva crítica. La instal·lació artística que trobem aquí vol fer-nos conscients de la responsabilitat que tenim a l’hora de consumir. Tot i que en un mercat els residus de plàstics que es generen són menors que en les grans superfícies, també en persisteix un ús excessiu, que afecta directament al medi ambient. El mar és un dels llocs on van a parar molts d’aquests residus que generem compulsivament, és per això que a mesura que passin els dies s’anirà construint una instal·lació que ens mostrarà aquesta realitat.