Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018
Xavi

Xavi Flors

Av. de la Mare de Déu de Montserrat, 175

Ens trobem a la floristeria Xaviflors, el seu propietari, per descomptat, es diu Xavi com bé el nom indica. Ell és un apassionat de les plantes i les flors en general, sap tots els trucs per a fer rams de tota mena. Mirem amunt i ens fixem en el rètol, ens trobem quelcom ben interessant: L’art efímer. Les flors i plantes tenen vida i caducitat en ser tallades, són un material efímer, el que no és tan efímer són les relacions i emocions que mouen la gent a visitar a en Xavi.

Durant les dues setmanes de la mostra podreu fer que la matèria amb la qual en Xavi treballa dia a dia formi part de vosaltres, i per això us convidem que demaneu la tapa del dia, i us obriu a experimentar i degustar allò que normalment s’olora.

Dilluns 3 a les 18.00 h podrem veure la performance Strip Rose. Algunes “floretes” és millor menjar-se-les! a càrrec de Nita Roha.