Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018
27

Inauguració Stripart

Inauguració del festival a càrrec de Gemma Peramiquel.

Dissabte 30 de juny a les 21h.

.

Actuacions:

.

– GEMMA PERAMIQUEL

MMMM MM M M| Performance

Un recorregut a través de les etapes i situacions d’una dona per observar des de diferents perspectives on s’enfronten els micromasclismes.

.

– ÍRIA LLENA

HER | Dansa contemporània

HER és una peça influenciada per la musicalitat i els recursos expressius de moviment que ens ofereix la dansa urbana. A través d’un microrelat en veu en off, dóna vida a la sang i a la síndrome de Raynaud.

.

– MAËLLE BESTGEN

Boah | Perxa xinesa

«Només un que descobreix per complet la selva pot arribar a l’altre costat sense caure».
Projectat en un lloc desconegut, l’ésser humà està perdut. Moltes preguntes travessen el seu pensament.

.

– JÚLIA MATAS, ADRI MASCORT I LLUÍS ROTGER

ARAN i ARAN | Dansa contemporània

Creixem i vivim el primer amor. Esperem que aquelles històries que hem idealitzat siguin realitat. Però parlen realment d’amor? Estem preparats per viure-les? Aportar consciència i trencar amb alguns dels estereotips de gènere són els objectius de Júlia Mata i Adrimascort en aquesta peça de dansa contemporània. Una reflexió sobre l’amor modern, els drets de les dones i sobre com la societat sembla conduirnos, inexorablement, a uns rols de gènere preestablerts.

.

– ÓLEOS

Lineal | Música i visuals

Torrent de percussió i ball on intervenen al mateix temps efectes audiovisuals. Ritmes, melodies i baixos ensordidors que crearan una aura electrònica per transportar-nos al techno més fosc.

.

– ORGIA TEATRO

Geodèsia | Teatre, música i mitjans audiovisuals

Intervenció visual-sonora, dramatúrgia escrita per dones que busquen reaccionar a allò que escolten i veuen, denúncia, declaració d’amor, forma de suïcidar-se, cercle que es trenca i es torna a muntar. Elles corren.

.

– CLOENDA DE LA INAUGURACIÓ A CÀRREC D’OMINIRA DJ SET

Amb la col·laboració d’ENKEI: Berta Vilarrasa, Irene Giró, Carla Ricart, Marha Echavarría, Laura Saumweber, Triny Reinoso. Coordinat per Nacho Cárcaba.