Stripart

XXIII festival d’art jove d’Horta-Guinardó del 30 de juny al 13 de juliol del 2018

STRIPART XXIII Convocatòria

De l'1 de març al 8 d'abril

stripart_17

Del 30 de juny al 13 de juliol, el festival Stripart celebra una nova edició amb el compromís intacte envers l’art emergent. Quinze dies de programació i més de 600 m2 d’espai expositiu, entesos com un punt d’inici per a prop d’un centenar d’artistes i un dispositiu dinamitzador de joves creadors. Amb aquest propòsit l’Stripart es desenvolupa com una experiència de llibertat total que dóna cabuda a tot tipus de llenguatges artístics i que trenca amb els mecanismes establerts als circuits més convencionals, allunyant-se de la lògica del comissariat com a vehicle de selecció i amb l’espai i el temps del festival com a únics límits per als treballs que hi participen.

1. El 23è Festival Stripart es realitzarà al Centre Cívic Guinardó entre el 30 de juny i el 13 de juliol del 2018.

2. Podran participar de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/ es artistes que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2018 (serà necessari presentar fotocòpia del DNI o NIE de tots els participants).

3. La inscripció serà presencial. Es farà la sol·licitud a través d’un formulari a la pàgina web (stripart.cat). Un cop feta ens posarem en contacte amb l’artista i li donarem cita per fer la inscripció en persona al Centre Cívic Guinardó. Serà una entrevista on cal venir amb: un currículum artístic, el dossier del projecte i una fotografia en format JPG representativa de la proposta, tot en format digital. En cas de presentar una obra escènica, de música o audiovisual, és indispensable portar a la inscripció un vídeo o àudio de l’obra . *En el cas que el participant no visqui a Barcelona i no pugui venir a presentar la sol·licitud, es buscarà un altre mitjà per poder presentar la inscripció.

4. El termini per fer la sol·licitud per la inscripció serà de l’1 de març al 8 d’abril de 2018.

5. L’organització comunicarà les propostes seleccionades abans del 9 de juny del 2018.

6. Una de les línies de treball és la promoció d’artistes. L’organització vetllarà per a que els projectes seleccionats siguin susceptibles de presentar-se en el marc d’altres espais o festivals. Es poden veure les col·laboracions vigents a la pàgina web del festival. A banda, un jurat seleccionarà durant el festival un total de 8 artistes perquè desenvolupin un projecte expositiu dins de la sala d’exposicions del Centre Cívic Guinardó, durant el curs 2018/2019. Aquests 8 seleccionats comptaran amb 200€ d’ajuda a la creació.

7. L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

8. L’organització es reserva el dret a utilitzar el material escollit per a fer la difusió pertinent (mitjans de comunicació, web…)

9. La inscripció al festival suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Descarrega't les Bases Edició 2018