Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

MERCÈ CATALÀ, BERTA VILARRASA i EDER GOIKOETXEA

MERCÈ CATALÀ, BERTA VILARRASA i EDER GOIKOETXEA

MERCÈ CATALÀ SÁNCHEZ

Despertares, dansa contemporània

10 min.

Despertares és una proposta de dansa i performativa on s’explora la foscor i la frontera que separa els estats de somni i vigília.

BERTA VILARRASA NUBIOLA

Nel mezzo dei cammin di nostra vita, dansa contemporània

20 min.

És un projecte d’investigació que parteix del text de “l’Infern” de “La Divina Comèdia” de Dante, l’imaginari que ha generat, l’imaginari medieval de la representació els inferns i la dansa contemporània.

EDER GOIKOETXEA FERNANDEZ

Hazia, dansa contemporània

30 min.

Dues persones en la recerca de les seves arrels. Es tracta d’un viatge cap al profund per a descobrir els orígens. Un viatge confrontatiu on la sensualitat, la delicadesa i allò fràgil estan bategants.

Dimarts 5 de Juliol | 20 h

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.