Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

ARATE DANZA

ARATE DANZA

Candor | dansa espanyola

Arate Danza és un projecte de companyia emergent de  dansa espanyola. L’obra parla sobre la pressió que sofreixen les dones respecte a la pèrdua de la virginitat i de com es viu aquesta experiència des de diferents punts de vista.

Dissabte 2 de Juliol | A partir de les 22 h

Durada: 15 min.

Direcció artística/escènica: Eva Jiménez i Tania Navas; Direcció: Tania Navas i Eva Jiménez; Idea original: Arate Dansa; coreografia: Arate Dansa; Intèrprets: Cristina González, Eva Jiménez, Maria Marínez, Tania Navas i Paula Lages; Direcció musical: Dani Tejedor; Música original: Dani Tejedor; Música preexistent: Desposorio, Tanxugueiras i lletres populars; Música i espai sonor: Dani Tejedor i Eva Jiménez; Disseny de vestuari: Blanca Ferré; Confecció vestuari: Dolores Céspedes i Lurdes Losa; Disseny de llums: Alex Alonso; Técnico de so i llums: Àlex Alonso, Candor