Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Little Fly

Little Fly

KEIN KOMPLOT

Idea: Ainhoa Hevia Uría i Gina Batlle i Oliva; Concepte i creació: Col·lectiu Kein Komplot; Fotos: Nina Jené, teatre físic

Little Fly és un projecte escènic que explora diferents relacions de poder a través del joc, el surrealisme i el moviment de quatre cossos en un espai limitat.

CIA. MALVA

Aida Zumajo i Enric Lizano

M’he deixat és l’expressió d’un viatge de naixement a mort de dos éssers ofegats en un espai carregat de prohibicions. És la despullada progressiva de vergonyes inculcades i pors íntimes. Enlairar tots els significats i opinions afegides a actes humans per poder veure l’essència nua i sincera. Extreure’s la pell que s’ha generat al teu voltant però que no forma part del teu cos.

 

Dimecres 6 de Juliol |

Durada: 35 min  (Cia i Malva) i 15min (Kein Komplot)

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.