Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

DISPOSITIVO CONVERSACIONAL

DISPOSITIVO CONVERSACIONAL

– Taller dirigit a artistes –

A càrrec de Espacio Hacer, col·lectiu que proposa espais de pensament compartit utilitzant el disseny com a eina i la pràctica com a recerca per a conèixer i conèixer-nos.

La taula està preparada per a activar i arxivar converses i dinàmiques tant de manera autònoma com col·lectiva, a través de la representació de les idees, reflexions i conclusions que es produeixen durant la conversa. En aquesta ocasió el col·lectiu ens convida a debatre sobre les mancances i reptes als quals s’enfronta un artista o dissenyador en acabar els seus estudis.

Dijous 7 de Juliol | 18 h

Durada: 2h

Data límit d’inscripció: 4 de juliol.

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.