Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

MURAL PARTICIPATIU

MURAL PARTICIPATIU

– Taller dirigit a públic general –

A càrrec de Jaume Montserrat

Aquest projecte té la intenció d’apropar al públic a les tècniques de pintura mural mentre treballen en equip de manera democràtica i plural; amb pensament crític, reflexiu i analític respecte al seu entorn. 

Divendres 8 de juliol | De 10 a 12 h. Primera sessió:

Presentació de les persones participants, descobriment de l’espai on intervenir, i debat sobre què és important a l’hora de pintar un mur (l’entorn, el públic que hi passa a diari, el tipus de paret, la llum, etc.).

Divendres 15 de juliol | De 9 a 12 h i de 18 a 21 h. Segona sessió:

Sessió per a plasmar el dibuix a la paret i marcar les formes, els tons de color, etc. S’anirà pintant de manera lliure, assegurant-nos abans que tothom té clar l’objectiu final.

Data límit d’inscripció: 5 de juliol.

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.