Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

LA QUELCOM i MARC BOSCH MOLA I VERONICA CAPOZZOLI

LA QUELCOM i MARC BOSCH MOLA I VERONICA CAPOZZOLI

MARC BOSCH MOLA I VERONICA CAPOZZOLI  Asímptota, Circ

Asímptota és el primer projecte site-specific de Marc Bosch Mola, amb la col·laboració de Verónica Capozzoli. La idea original de la proposta neix de la voluntat d’experimentar amb els llenguatges del circ en un context site specific: de-construir el circ per construir un acte performatiu que transiti en l’aquí i ara, un circ immersiu per a les artistes i per al públic.

LA QUELCOM  Jardí del Buit, teatre

Jardí del buit narra la història d’una nena que creix en una casa de camp on hi ha de sempre un arbre molt gran. Quan la nena es torna adulta i marxa, arrenquen l’arbre d’aquell que havia estat el jardí de la seva infància. Aquest relat es veu interromput en diverses ocasions per personatges i situacions que pretenen crear un símil amb el tema que tractem: les quatre maneres diferents d’enfrontar-se a la sensació del buit.

Dijous 14 de Juliol | a partir de les 21 h

Durada: 1h 30 min

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.