Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. Del 29 de juny al 12 de juliol de 2019, el Centre Cívic Guinardó s’omplirà de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Convocatòria Mediació Cultural

De l'1 de febrer al 3 de març

En el marc de la XXIV edició del festival Stripart, obrim una convocatòria per presentar un projecte de mediació cultural entre Stripart i els veïns i veïnes del barri del Guinardó. L’objectiu del projecte guanyador haurà de ser trobar estratègies perquè els veïns i veïnes del barri gaudeixin del festival i visquin una experiència artística més enllà de l’observació, veient el Centre Cívic Guinardó com un espai compartit de reflexió conjunta.

 

1. La XXIV festival Stripart es realitzarà al Centre Cívic Guinardó entre el 29 de juny i el 12 de juliol del 2019.

2. En aquesta convocatòria podran participar de forma individual o col•lectiva tots/es aquells/es artistes que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2019 (serà necessari presentar fotocòpia del DNI o NIE de tots/es els/les participants).

3. La inscripció es farà a través d’un formulari al nostre web (stripart.cat), seleccionant l’opció “Convocatòria de mediació cultural”. S’hauran d’adjuntar:

  • Dossier del projecte
  • Calendari de desenvolupament del projecte
  • Currículum artístic dels artistes
  • Fotocòpia del DNI o passaport
  • Un breu text publicable amb la descripció conceptual del treball presentat, en format Word
  • Imatge representativa de la proposta en .jpg, amb una resolució mínima de 300px

4. El termini per presentar la sol•licitud per la inscripció serà de l’1 de febrer al 3 de març del 2019.

5. L’artista pot trobar tota la informació necessària al web stripart.cat, a edicions anteriors, i també a través del canal de Youtube del centre cívic.

6. L’artista comptarà amb suport de material a concertar amb l’organització i un pressupost de 1000 €, dels quals 500 € es donaran al mes de maig i els altres 500 € al mes de setembre.

7. L’organització comunicarà les propostes seleccionades abans del 18 de març del 2019.

8. L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

9. L’organització es reserva el dret a utilitzar el material escollit per a fer la difusió pertinent (mitjans de comunicació, web…)

10. La inscripció al festival suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Descarrega’t les bases de l’edició 2019.