Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. Del 29 de juny al 12 de juliol de 2019, el Centre Cívic Guinardó s’omplirà de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Convocatòria Site Specific

De l'1 de febrer al 3 de març

En el marc de la XXIV edició del Festival Stripart, obrim una convocatòria d’intervenció efímera per transformar artísticament l’aula de cuina del Centreí Cívic Guinardó durant 2 setmanes. Els projectes presentats han de referir-se al caràcter específic del lloc: la cuina.

 

1. El 24è festival Stripart es realitzarà al Centre Cívic Guinardó entre el 29 de juny i el 12 de juliol del 2019.

2. En aquesta convocatòria podran participar de forma individual o col•lectiva tots/es aquells/es artistes que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2019 (serà necessari presentar fotocòpia del DNI o NIE de tots els participants).

3. La inscripció es farà a través d’un formulari al nostre web (stripart.cat), seleccionant l’opció “Convocatòria site specific”. S’hauran d’adjuntar:

  • Fotocòpia del DNI o passaport
  • Currículum artístic
  • Dossier del projecte
  • Un breu text publicable amb la descripció conceptual del treball presentat, en format Word
  • Imatge representativa de la proposta en .jpg, amb una resolució mínima de 300px

4. El termini per presentar la sol•licitud per a la inscripció serà de l’1 de febrer al 3 de març del 2019.

5. Durant el període de sol•licitud d’inscripcions, s’obrirà l’espai perquè els artistes puguin conèixer-lo, prendre mides i fer fotografies. L’horari per veure l’espai serà dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10 a 17 h.

6. El període per realitzar la intervenció serà del 24 al 28 de juny del 2019.

7. La intervenció artística és temporal i tindrà una durada de 15 dies (del 29 de juny al 12 de juliol del 2019). L’artista es compromet a deixar l’espai com estava abans de la intervenció. Per a això comptarà amb els dies 15, 16 i 17 de juliol.

8. L’artista comptarà amb suport de material a concretar amb l’organització i un pressupost de 300 €.

9. L’organització comunicarà les propostes seleccionades abans de l’1 de maig de 2019.

10. L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

11. L’organització es reserva el dret a utilitzar el material escollit per a fer la difusió pertinent (mitjans de comunicació, web…)

12. La inscripció a la mostra suposa l’acceptació d’aquestes bases.

 

Descarrega’t les bases de l’edició 2019.