Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Convocatòria Site Specific Arts Visuals 2022

15 de febrer al 15 de març del 2022.

En el marc de la XXVI edició del Festival Stripart, obrim una convocatòria d’intervenció efímera per transformar artísticament l’aula de cuina del Centre Cívic Guinardó durant 3 setmanes. Els projectes presentats han de referir-se al caràcter específic del lloc: la cuina.

 

1. El 26è Festival Stripart es realitzarà al Centre Cívic Guinardó entre el 2 i el 22 de juliol del 2022.

2. En aquesta convocatòria podran participar de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/es artistes que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2022 (serà necessari presentar fotocòpia del DNI o NIE de tots els/les participants).

3. La inscripció es farà a través d’un formulari al nostre web (stripart.cat), seleccionant l’opció “Convocatòria site specific”. Serà imprescindible adjuntar:

• Dossier del projecte
• Currículum artístic
• Còpia del DNI o passaport
• Un breu text publicable amb la descripció conceptual del treball presentat en format text editable
• Imatge representativa de la proposta en format jpg amb una resolució mínima de 300px

 

4. El termini per presentar la sol·licitud per fer la inscripció serà del 15 de febrer al 15 de març del 2022.

5. Durant aquest període, s’obrirà l’espai perquè els artistes puguin conèixer-lo, prendre mides i fer fotografies. Caldrà demanar cita prèvia a: stripart@ccguinardo.cat

6. El període per muntar la intervenció serà del 27 al 30 de juny del 2022.

7. La intervenció artística serà temporal i tindrà una durada de 21 dies (del 2 al 22 de juliol del 2022). L’artista es compromet a deixar l’espai com estava abans de la intervenció. Per a això comptarà amb els dies 25, 26 i 27 de juliol del 2022.

8. L’artista comptarà amb suport de material a concretar amb l’organització i un pressupost de 500 €.

9. L’organització comunicarà les propostes seleccionades abans de l’1 de maig de 2022.

10. L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

11. L’organització es reserva el dret a utilitzar el material escollit per a fer la difusió pertinent (mitjans de comunicació, web, xarxes socials…)

12. La inscripció al festival suposa l’acceptació d’aquestes bases.