Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Convocatòria Stripart 2023 Site Specific_Arts Visuals

En el marc de la XXVII edició del Festival Stripart, obrim una convocatòria d’intervenció efímera per transformar artísticament l’aula de cuina del Centre Cívic Guinardó durant 3 setmanes. Els projectes presentats han de referir-se al caràcter específic del lloc: la cuina.

1. El 27è Festival Stripart es realitzarà al Centre Cívic Guinardó del 1 al 21 de juliol del 2023.

2. Podran participar de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/es artistes que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2023 (serà necessari presentar fotocòpia del DNI o NIE de tots els/les participants).

3. Com es fa la inscripció?

La inscripció es formalitzarà en una reunió online amb l’equip tècnic del festival. Per a demanar hora per aquesta reunió cal omplir un formulari a la web (stripart.cat),  seleccionant l’opció “Convocatòria site specific”. El termini per demanar hora per a fer la inscripció serà del 15 de febrer al 15 de març del 2023. Posteriorment ens posarem en contacte per acordar dia i hora de la reunió.

4. A la reunió per a formalitzar la inscripció, serà imprescindible haver enviat (tot en format digital):

  • Dossier del projecte
  • Currículum artístic.
  • Còpia del DNI o passaport.
  • Un breu text publicable de, com a màxim 100 paraules, amb la descripció conceptual del treball presentat en format text editable.
  • Imatge representativa de la proposta en format jpg amb una resolució mínima de 300px.

5. Del 15 de febrer al 15 de març, s’obrirà l’espai perquè els artistes puguin conèixer-lo, prendre mides i fer fotografies. Caldrà demanar cita prèvia a: info@stripart.cat

6. El període per a muntar la intervenció serà del 26 al 29 de juny del 2023.

7. La intervenció artística serà temporal i tindrà una durada de 21 dies (del 1 al 21 de juliol del 2023). L’artista es compromet a deixar l’espai com estava abans de la intervenció. Per a això comptarà amb els dies 24, 25 i 26 de juliol del 2023.

8. L’artista comptarà amb suport de material a concretar amb l’organització i un pressupost de 500 €.

9. L’organització comunicarà les propostes seleccionades abans de l’1 de maig de 2023.

10. L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

11. L’organització es reserva el dret a utilitzar el material escollit per a fer la difusió pertinent (mitjans de comunicació, web, xarxes socials…)

12. La inscripció al festival suposa l’acceptació d’aquestes bases.