Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Jurats arts visuals

Alexia Médici

Alexia Médici (Malta, 1980) és artista i comissària independent resident a Barcelona des del 2006. 

La seva feina es troba entre relats socials i investigacions basades en la història i el context arquitectònic, resultant en exposicions “site-specific” enllaçades amb el pas del temps, el seu efecte en l’espai i en la seva gent. 

Els seus projectes recents s’han portat a terme a llocs tan variats com: La Casa Elizalde, la Fundació Suñol, espais públics i empreses emblemàtiques del barri de Sants i de Les Corts, el Pasatge de Piera i la Colònia Castells respectivament. 

 

Carla Gimeno Jaria

Carla Gimeno Jaria (Barcelona, 1994) és curadora, investigadora i gestora cultural. És llicenciada en el Grau de Comunicació i Indústries Culturals per la Universitat de Barcelona, postgrau en Anàlisis d’Art Contemporani de la mateixa universitat i el màster Curating & Collections de la University of the Arts London. Ha comissariat projectes a South London Gallery, The Koppel Project, Flat Time House, CC Can Felipa, àngels barcelona, CC La Farinera del Clot o el festival LOOP, entre d’altres. També ha escrit articles per OnCurating, ISIT Magazine, METAL Magazine, El Punt Avui o Häsel i Gretel. Actualment dirigeix la galeria Nogueras Blanchard, a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).