Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Whale Trip Band | Música

Whale trip

El projecte Whale Trip sorgeix de l’interès comú de diversos joves músics per experimentar, composar i tocar en grup. Podrem gaudir d’un repertori de temes propis que barregen diferents estils, com el jazz-fusió, el funk, el hip-hop i l’electrònica.

 

WHALE TRIP BAND

Marc Roig Montero aka “Marx” (Baix), Joseph Hooworth – Smith Lecha aka “Joe” (saxo alt), Ismael Manzano Veloso (guitarra), Carmen Llena Pérez (trompeta), Maria Cotet Vernet aka “Emci” (veu), Pol Castelló Casas aka “tinky” (guitarra), Armand Xavier Marzal Mallard (teclats), Jaume Darder Quetgles (drums) i Nil Moreno Sallent aka “Heroi rural” (saxo tenor).

 

Divendres 23 de Juliol | 20 h.

1 h

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.