Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Marta Riera

gestora cultural. Gerent, manager i productora de la Cia. Mar Gómez de dansa teatre. Col·labora des de 2012 amb la Companyia Dei Furbi en la producció i coordinació de projectes. Va formar part de l’equip estable del Festival Dies de Dansa portant l’àrea de programadors, la regidoria, el suport a producció i comunicació i coordinant el projecte Dansa en Família (2011 i 2012). La seva formació inclou un Master en Gestió Cultural per la Universitat Internacional de Catalunya, diplomatura en Educació Social per la UNED i en Dansa Contemporània per la Scottish School of Contemporary Dance. Com a intèrpret ha col·laborat amb coreògrafs i companyies a Mèxic i Escocia (Cia. de danza Fascia, Angela Praed, Angus Balbernie i Janis Claxton Dance Company) i a Barcelona amb la companyia Pepe Hevia. Com a coreògrafa crea les obres ‘Lost’ i ‘Ocult amb David Novoa.

Gisela Creus

ballarina, educadora i coreògrafa. Des del 2007 compagina la seva carrera artística amb la direcció i gestió de l’Associació nunArt i nunArt Creacions. Com a intèrpret i creadora ha treballat en diverses companyies de dansa, coreògrafs, col·lectius i projectes escènics i ha presentat mes de deu peces professionals com a coreògrafa, individualment i en col·laboració amb altres artistes. A nivell pedagògic ensenya dansa contemporània, ballet, improvisació i dansa creativa. Es professora de dansa clàssica i moderna a la Universitat Salve Regina University dels Estats Units, on dirigeix també els assajos de la companyia Extensions Dance Compan. A nivell internacional ofereix tallers i intensius a centres com nunArt i AREA (Barcelona), Marshall and Franklin University ( Philadelphia), Barnard University ( Nova York), CICER Residency (Cabo Verde) i a Play Practice Apprenticeship Residenc