Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Introducció al live coding

En aquest taller veurem què és el live coding i com podem fer ús del codi per crear visuals i so en directe. En finalitzar la sessió, els participants tindran les eines i materials per seguir investigant i provant aquestes tècniques creatives.

 

Utilitzarem dos programes específics pensats per crear col·laborativament: HYDRA, un minillenguatge per crear visuals amb codi des d’un buscador web i que permet generar i processar imatges, formes, etc. I TidalCycles, un dels llenguatges més utilitzats en live coding per fer música. N’utilitzarem la versió mini, que ens permetrà treballar online i escriure codi col·laborativament.

 

Per participar en el taller és necessari portar ordinador portàtil i auriculars. No cal instal·lar cap software ni tenir coneixements de programació.

 

Dimarts 14 de juliol, de 17 a 20 h

Inscripcions aquí. 

 


 

A càrrec de Lina Bautista

Lina Bautista és música, artista, educadora i desenvolupadora que combina sintetitzadors modulars, electrònica DIY i ordinadors per fer música i apropar les tecnologies del so a nous públics.

 

Va estudiar composició musical a Bogotà, Colòmbia. Des de 2010 viu i treballa a Barcelona, on va finalitzar els estudis de composició i noves tecnologies, Disseny de Sistemes Musicals Interactius i Art Sonor. Amb el seu projecte Linalab ha produït tres treballs discogràfics i ha actuat a innumerables escenaris d’Europa, Sud-amèrica i el Japó.

 

Actualment desenvolupa el projecte resident d’Hangar: Toplap, centrat en el live coding; és coordinadora tècnica de Mediaestruch; treballa amb Familiar DIY realitzant tallers de construcció d’instruments electrònics; és productora del segell Synth Vicious; i és professora d’institucions com la Universitat Oberta de Catalunya i el Màster d’Art Sonor de la Universitat de Barcelona.