Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Després de l’estrena … i ara, com moc la meva obra?

– TALLER ONLINE –

 

Aquesta formació proposa d’una forma pràctica i personalitzada facilitar eines, recursos i metodologies per ajudar a artistes emergents de les arts escèniques a saber com moure la seva obra un cop estrenada i com trobar oportunitats de gira i distribució del seu treball.

 

Com promocionar l’estrena d’un espectacle, com elaborar un pla de comunicació, materials (el dossier, el vídeo, el tràiler, el teaser), com identificar els meus circuits i accedir a oportunitats de programació i de gira.

 

Imparteix Marta Riera, gestora cultural, manager i productora amb Cia. Mar Gómez i  Companyia Dei Furbi.

 

Dilluns 13 de juliol, de 17 a 20 h

Inscripcions aquí.

 

 


 

A càrrec de Marta Riera: 

Màster en Gestió Cultural per la Universitat Internacional de Catalunya, diplomada en Educació Social per la UNED i en Dansa Contemporània per la Scottish School of Contemporary Dance. Desde 2013 porta el management, la distribució i la producció de la Cia. Mar Gómez de dansa teatre així com la formulació de projectes. Com a intèrpret ha col·laborat amb coreògrafs i companyies a Mèxic i Escòcia (Cia. de danza Fascia, Angela Praed, Angus Balbernie i Janis Claxton Dance Company) i a Barcelona amb la companyia Pepe Hevia i amb el ballarí David Nóvoa. Actualment exerceix de gestora cultural. Ha treballat com a community manager i a l’àrea de públics per a projectes culturals com l’obra Pararapapa del Teatre Capitol, amb la Seca Espai Brossa, al projecte Raimat con los Jóvenes Talentos (2012-2014) i a MGA Manlleu Galeria d’Art 2018. Va formar part de l’equip estable del Festival Dies de Dansa portant l’àrea de programadors, la regiduría, el suport a producció i comunicació i coordinant el projecte Dansa en Família (2011 i 2012). Actualment i desde 2012 compagina el treball amb la Cia. Mar Gómez amb la producció i distribució internacional de la Cia. Dei Furbi. Forma part del CDAEC Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya.