Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

De la idea a la presentació

Aquest workshop i anàlisi de portfolis va dirigit a artistes i professionals que necessiten presentar el seu treball per a guanyar convocatòries, clients o presentar propostes i, d’altra banda, per a tenir presència online i mostrar el seu treball de manera efectiva.

 

Ens endinsarem en els fonaments essencials per a crear una presentació efectiva: conceptes claus del missatge a transmetre, audiència a la qual ens dirigim, estructura per a comunicar el contingut, què incloem i què deixem fora, eines que podem usar per a crear presentacions fàcilment, conceptes bàsics de disseny que ens ajuden a maquetar la presentació. Analitzarem portfolios que funcionen, parlarem sobre les claus per a la seva creació i quines són les millors eines que podem utilitzar. Per a concloure, analitzarem els portfolis dels artistes participants per a veure en quin punt estan i com millorar-los.

 

Divendres 10 de juliol, de 17 a 20 h

Inscripcions aquí.

 


 

A càrrec de VANVELVET

Vanvelvet és Motion Designer i Directora. Treballa per compte propi portant el seu estudi VANVELVET MOTION LAB en remot amb clients d’arreu del món. La seva especialitat és la mescla de tècniques, combinant 2D, foto, vídeo i un altre tipus de tècniques incloent composició digital per a crear estils. Imparteix classes en una de les millors escoles de Motion design del món: “School Of Motion”, amb alumnes de diferents àrees: Design Bootcamp, Explainer Camp, Photoshop & Illustrator Unleashed y VFX for Motion.