Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

# SUPPORT YOUR LOCAL BITXXXES # [CURATORIES ANTICAPITALISTES I FEMINISTES ONLINE]

Taller teoricopràctic sobre la reapropiació de les plataformes digitals com a possibles espais on idear i executar pràctiques curatorials des d’una perspectiva anticapitalista i feminista en l’era del post-internet. A partir de les estètiques VINTRASH, analitzarem i materialitzarem els mecanismes i els engranatges que es generen en la construcció d’una exposició online. També estalquejarem altres dispositius artístics virtuals!

 

Dilluns 13 de juliol, de 17 a 20 h

Inscripcions aquí

 


 

A càrrec d’@HYBRIS.VIRAL

@HYBRIS.VIRAL és un projecte cibernètic en el què les artistes @sandymoldavia i @juanadolorex problematitzen la vida material, sentimental i virtual a través de les poètiques de la imatge. Neix durant la situació de confinament a causa de la crisi sanitària i socioeconòmica produïda pel virus COVID-19 i han comissariat l’exposició online * ARTEFACTES EN TEMPS DE PANDÈMIA NEOLIBERAL * a Instagram.