Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Drets d’autor per a artistes visuals

La sessió té dos objectius: Identificar quines obres estan protegides pels drets d’autor, quins són aquests drets i com exercir-los, i també conèixer quins són els límits que marca la llei per poder incorporar imatges de tercers a les nostres obres (collage, apropiacionisme). També explicarem què són i com funcionen les llicències creative commons.

 

Dilluns 6 de juliol de 17 a 20 h
Inscripcións aquí.

 


 

A càrrec d’Eva Sòria

Eva Sòria és llicenciada en història de l’art i jurista. Va estudiar Dret als Estats Units, on es va especialitzar en propietat intel·lectual i dret internacional. Ha escrit diversos articles i impartit nombroses conferències sobre el difícil encaix entre l’art contemporani i el dret d’autor. És professora col·laboradora de la UOC i actualment forma part de la Junta d’Aladda, associació de juristes especialistes en propietat intel·lectual. Treballa com a coordinadora d’arts visuals a l’Institut Ramon Llull.