Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Taller d’art mural per a artistes no muralistes

Comissionat per B-MURALS, centre d’art urbà

 

Taller dirigit a artistes i altres professionals del món de l’art, que ja dominen alguna tècnica – pintura, disseny, il•lustració, mirada fotogràfica o altre – i que tinguin la voluntat de fer una primera aproximació la paret com suport de la creació, o sigui, l’experiència pràctica d’executar un mural.

 

El taller està format per dues sessions, cadascuna dividida en una part inicial teòrica, i l’altra, pràctica, directament a les parets exteriors del Centre Cívic Guinardó.

 

Els participants són convidats a partir de la seva pròpia estètica i de les indicacions del l’artista/formador, a aplicar una sèrie de tècniques que són bàsiques per qualsevol iniciació al muralisme. Es treballarà amb pinzell, pintura plàstica, i seran abordades temàtiques com: els diferents estils d’art mural, diferents materials, textures, volum, escala, entre altres.

 

Per aquest taller B-Murals va convidar l’artista Miquel Wert (Barcelona) un artista que es situa dins el marc del neo-muralisme contemporani, i que combina l’obra d’estudi amb el muralisme de mig i gran format. La seva obra es caracteritza per un traç monocolor, delicat, treballant entre l’ombra i la llum, abordant de forma contínua i incansable temes sobre la teatralitat de la vida quotidiana o qüestionant la representació del subconscient col•lectiu, el gest i l’humà.

 

Dilluns 6, dimarts 7 i dimecres 8 de juliol de 17 a 20h

Inscripcions aquí.

 


 

Miquel Wert (Barcelona, 1982) és un artista que, des de fa més d’una dècada, s’acosta a la teatralitat de la vida quotidiana i qüestiona la representació del subconscient col•lectiu amb estampes plàstiques que reconstrueixen un passat recent que sembla esvair-se de la nostra memòria. Wert, que combina l’obra d’estudi amb el muralisme de mig i gran format, ha realitzat nombroses exposicions individuals i col•lectives i la seva obra està present en col•leccions privades de més d’una desena de països. Ha estat guardonat amb el 1r Premi en el “LIV Certamen Internacional de Dibuix Ynglada-Guillot”, amb una Menció d’Honor a la “Stipendutstilling” organitzada per la Galleri Ramfjord d’Oslo (Noruega) i beques / residències del Cercle Artístic de Sant Lluc, Torrearte i JISER Reflexions Mediterrànies. Està representat per la Galerie Art du Temps i Green Flowers Art Gallery a França, la Galeria Anquin’s a Espanya i la Galerie Friedmann-Hahn a Berlin.