Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Image Alt

Col·laboradors

Jurat Stripart

Durant la 24ª edició del Festival Stripart, un jurat format per Andrea Aguado, Ana Benítez i Mercè Ubalde serà l’encarregat de seleccionar 7 artistes, d’entre els prop de cent participants, perquè desenvolupin un projecte expositiu propi al Centre Cívic Guinardó durant el curs 2019-20, i que comptaran amb una ajuda a la creació de 200 €.

Festival Choreoscope

El Festival Internacional de Cinema de Dansa, Choreoscope, assumeix el seu compromís com a plataforma de visibilització dels joves creadors, seleccionant i remunerant peces coreogràfiques en viu, per sumar-les a la seva programació durant les projeccions del festival.

Palo Alto Market

El mercat creatiu de Barcelona, Palo Alto Market, és de nou col·laborador d’una edició més de l’Stripart. Els organitzadors valoraran les obres i espectacles presents al festival per tal que puguin formar part dels esdeveniments que programen.

Urban Gallery

La galeria online Urban Gallery seleccionarà alguns dels treballs d’arts plàstiques, fotografia o vídeo que participen a Stripart, per formar part del seu projecte de galeria virtual.

Porta 4

L’espai teatral Porta4 col·labora amb l’Stripart en la visualització de les propostes d’arts escèniques i mitjançant la posterior programació d’una d’aquestes propostes a la seva sala del barri de Gràcia.

Centre Cívic Matas i Ramis

El comissari o comissària escollit al projecte Mirada Pilot del Centre Cívic Matas i Ramis, seleccionarà alguns dels treballs participants en el festival Stripart per tal de produir una exposició col·lectiva a la Sala Ignasi Vallhonesta, dins el cicle Microcomissariats.

Espai Jove Bocanord

Durant l’Stripart ’19, l’Espai Jove Bocanord escollirà un dels artistes participants en el festival per protagonitzar una exposició individual al seu espai durant el mes de desembre, que comptarà amb una ajuda econòmica de 150€.