Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

ALL AROUND THE (A)RT

ALL AROUND THE (A)RT

Metanoia

Els éssers humans ens hem agrupat per sobreviure i, arreu del món, hem aixecat ciutats senceres per viure en societat i proveir-nos de béns i serveis. Amb el temps, les ciutats han crescut i s’han transformat, mentre que també ho ha fet la societat, on la nostra quotidianitat actual difereix molt de la dels nostres ancestres.

Després d’esclatar la pandèmia, la societat s’ha vist forçada a viure d’una manera inimaginable abans i arrossega, al llarg dels darrers mesos, els efectes de la crisi sociosanitària. Què passaria si poguéssim viatjar en el temps? Saber com viurem en el futur ens faria canviar la percepció que tenim sobre l’estil de vida actual?

Tags: fotografia

Més informació de l’artista en: