Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Compartint el barri

Compartint el barri

Col·lectiu LAS PRÀCTICAS 

 – exposició i intervenció itinerant –

Dia per a compartir els resultats del projecte amb la resta del públic. L’esdeveniment comptarà amb una exposició de “pop-up” i una intervenció itinerant que recorrerà els espais que els participants han recorregut durant la setmana.

Dimecres 20 de juliol I A les 19 h

Durada: 2h

  • No cal inscripcions la entrada és lliure

*Tots els tallers, activitats i actuacions són gratuïtes, amb places limitades fins a completar l’aforament. La inscripció a totes les activitats es farà a través del web del festival Stripart o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.