Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

EKI

EKI

Ni chico ni chica, chiken

Aquest projecte artístic tracta sobre la dialèctica entre la dissidència sexual, l’ús de tecnologies low/high tech, la perspectiva de gènere, la representació de la identitat i la pràctica de la performance. Totes vinculades a l’espai territorial de la ciutat de Barcelona i les seves ciutats confrontants al moment present. Para atenció al context històric i contemporani del col·lectiu LGTBIQ+ i les pràctiques artístiques.

La performance s’activa a través de transformacions espontànies de indumentària a l’espai expositiu i extra-expositiu qüestionant la dicotomia de gènere pressupostada a les diferents peces i els espais íntims i interns en què s’activen.

Tags: Instal·lació