Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

Le Claud

Le Claud

Vinculum

És una performance que mitjançant dos intèrprets, dues espelmes i un fil, pot representar un procés de transformació i de dol a causa de la separació amb una persona. Vinculum permet projectar i mostrar com la separació pot ser un procés llarg, dur i canviant. Tot això mitjançant amb una imatge resilient que es presenta a l’espectador per així donar-li una oportunitat per veure’s reflectit en aquesta etapa canviant. Un projecte que representa un procés liminal nascut a partir d’un ritual existent.

Dono les gràcies a tota la gent que m’ha volgut compartir les seves històries sobre el seu procés de la ruptura, sense elles aquest projecte no hagués obtingut el mateix resultat.

Tags: Performance

Més informació de l’artista en: