Stripart és un festival de projectes artístics realitzats per joves creadors. El Centre Cívic Guinardó s’omple de propostes artístiques i de diferents activitats que ens apropen i ens mostren els múltiples llenguatges de l’art actual.

MARK ALLEN SOUL

MARK ALLEN SOUL

What’s Between Us

(Lo que hay entre nosotros) és una instal·lació immersiva on la llum i el so es fusionen per a generar una atmosfera que inunda a tot aquell que la integra, una estructura Site-Specific que refi-gura l’espai i els elements de la cuina del Centre Cívic de Guinardó i els eleva a noves dimensions espirituals.

L’obra de l’artista Mark Allen Soul explora nous llenguatges i configuracions del temps alternatives a la velocitat del món exterior, confronta la societat de l’immediat i crea un nou espai d’ataràxia que qüestiona la nostra constant necessitat per a nous estímuls.”

Tags: Site Specific

Més informació de l’artista en: